Známe hry z Xbox Live Gold pro březen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe hry z Xbox Live Gold pro březen

Známe hry z Xbox Live Gold pro březen

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2020 07:00
Reklama

Ani jsme se nenadáli a máme tu konec února. To obvykle zase tolik věcí neovlivní, život jde dál jako jakýkoliv jiný pracovní týden, s jedinou výjimkou: Microsoft a Sony odhalí své hry v programu Games with Gold, respektive PlayStation Plus. Jako první své karty odhalila zelená stáj. Co v průběhu března nabídne?

Jako obvykle jde o čtyři hry, dvě z aktuální generace, dvě z generací minulých, které budou dostupné v rámci zpětné kompatibility. Největším tahákem je Batman: The Enemy Within z pera autorů Telltale. Sice můžeme konstatovat, že Batman nevybočil z jiné produkce autorů příběhových adventur, ale fanoušky netopýřího muže vyloženě nezklame. Vyzvednout si jej můžete od 1. do 31. března.

Od poloviny měsíce do poloviny dubna bude k dispozici Shantae: Half-Genie Hero. 2D hopsačka rozhodně není tou největší hrou, kterou by Microsoft mohl do GwG zařadit, na Metacritic si ale hra vede velice dobře. Kromě grafického zpracování a hudby si hráči pochvalují především samotnou hratelnost, která postupem ukazuje, co všechno obnáší.

Nabídku uzavírají dvě hry z Xboxu 360. První je Castlevania: Lords of Shadow 2, která bude dostupná od 1. do 15. března. Druhou hrou je Sonic Generations dostupný v druhé polovině měsíce. O obou značkách se v poslední době docela živě diskutuje, neboť Castlevania boduje na Netflixu, zatímco Sonic si získává fanoušky v kinech. Náhoda?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama