Amazon rozpoutal spekulace o H:ZD na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon rozpoutal spekulace o H:ZD na PC

Amazon rozpoutal spekulace o H:ZD na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2020 14:50 1
Reklama

Horizon: Zero Dawn je další kvalitní exkluzivní titul pro PlayStation 4, na který mohli PC hráči dlouhou dobu zapomenout. S portem her od Quantic Dream na PC díky exkluzivní smlouvě s Epic Games Store se ale možná v Sony změnil názor, a právě Horizon by si mohl najít cestu i na počítače.

Spekulace o plném převedení této akční hry na jinou platformu se na internetu objevily již před dávnou dobou, a podpořilo je nejen pozdější uvedení Death Stranding na PC, ale i uvedení v rámci služby PlayStation Now, která bohužel není u nás dostupná.

Jak si nyní všiml uživatel fóra ResetEra, na francouzském Amazonu se objevila produktová stránka Horizonu, ale tentokrát na platformu PC. Nic jiného se na ní neobjevilo, a stránka byla rychle smazána. Není ale výjimkou, že podobné úniky v rámci obchodu dříve potvrdily nějaké tituly.

Všemu nahrává i to, že H:ZD oslaví za pár dní třetí výročí, a i když se nejspíše nedočkáme únorového vydání, o kterém se dříve spekulovalo, je dost možné, že v rámci oslav PlayStation oznámí spekulované vydání na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama