Ve Smart Delivery bude i Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Smart Delivery bude i Cyberpunk 2077

Ve Smart Delivery bude i Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 2. 2020 11:50
Reklama

Když Microsoft odhalil spoustu nových informací o své nadcházející konzoli Xbox Series X, u výpisku se objevilo i slovní spojení Smart Delivery. To zaručuje, že pokud si koupíte hru na Xbox One X, danou hru si již nemusíte kupovat na Xbox Series X, a k tomu dostanete verzi, která je plně optimalizována pro danou konzoli.

Jak Microsoft zmínil, tato „technologie“ bude přístupná pro všechny exkluzivní Xbox Game Studios hry. Microsoft doporučuje dalším studiím se do této technologie přidat, prozatím se ale vyjádřilo jediné studio- a tím je CD Projekt RED.

Vedení společnost potvrdilo, že jakmile hra dorazí, což bude s odkladem až 17. září, můžou si jí hráči zakoupit na Xbox One, a jakmile si zakoupí další generaci, bude pro ně připravena odladěná next-gen verze v podstatě zdarma. I když bylo téměř jisté, že tato verze bude existovat, CD Projekt RED nyní poprvé také oficiálně potvrdil, že se chystá verze i pro next-gen konzole.

„Hráči by nikdy neměli být nuceni si kupovat stejnou hru dvakrát, nebo platit za nějaké vylepšení. Vlastníci Cyberpunku 2077 pro Xbox One dostanou vylepšení pro Xbox Series X zdarma, a to jakmile konzole vyjde.“ Bude technologie Smart Delivery velkou výhodou nové generace Microsoftu? A myslíte si, že se vývojářům „vyplatí“ dávat svou hru na novou generaci zdarma?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama