Sezóny ve Fortnite budou stále 10 týdnů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sezóny ve Fortnite budou stále 10 týdnů

Sezóny ve Fortnite budou stále 10 týdnů

David Plecháček

David Plecháček

25. 2. 2020 10:43
Reklama

První sezona druhé kapitoly Fortnite trvala relativně dlouho, vždyť od doby, kdy hru vcucla obří černá díra a hráče následně vyplivla na novém světě, uběhly už čtyři měsíce. Všichni se tak logicky začali ptát, zda-li Epic trochu nezvolní v představování nových sezón a novinek obecně. Znáte pořekadlo „výjimka potvrzuje pravidlo“? Klidně jej můžete pronést nahlas, protože se na zavedených pořádcích vůbec nic nemění.

Vývojáři z Epicu nás jen malinko zmátli, ale zdá se, že každá další sezona v Chapter 2 bude trvat stejně jako kdysi dva měsíce – respektive přibližně 10 týdnů. Reportéři z PCGamesN totiž zaznamenali v in-game zprávě informaci o tom, kdy by měla aktuální druhá sezona skončit. Pokud si pořídíte nový Battle Pass, objeví se zpráva, v níž se odkazuje na pravidla pro vrácení peněz, kde nepřímo naleznete informaci, že Chapter 2 Season 2 skončí právě za sedmdesát dní.

Epic nicméně sám informaci nepotvrdil. Ostatně nemá k tomu žádný důvod, vždyť nová sezona začala teprve před pěti dny. Fortnite: Top Secret představilo několik novinek, od nových odměn a skinů, až po představení organizace The Agency a nového hubu, který se nazývá The Hideout. Superšpionská epizoda přinesla i další drobné změny na mapě, tak, aby měli hráči opět co objevovat.

Kromě toho samozřejmě přinesla nové úkoly, za jejichž plnění můžete získat zkušenosti, respektive nové skiny, ať už se připojíte k frakci Ghost, nebo Shadow. Mění se i časově omezené režimy, ty se však budou měnit nehledě na probíhající sezonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama