Experimentální mód do OW dorazí zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Experimentální mód do OW dorazí zítra

Experimentální mód do OW dorazí zítra

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 2. 2020 12:42
Reklama

V lednu oznámil Overwatch režisér Jeff Kaplan, že se do hry dostane velmi zajímavý herní mód s názvem Experimental Card. Jak lze usoudit z názvu, vývojáři v něm budou různě experimentovat, nebo se v něm promítnou chystané změny. Jde tedy o podobu testovacího serveru.

Na rozdíl od toho bude ale speciální mód přístupný všem hráčům, a jakožto součást běžné verze, budou účastníci dostávat i zkušenosti. Vydání Experimental Card je naplánována na zítra, a už nyní víme, co si v něm vyzkoušíme jako první.

Prvním experimentem bude role queue, kdy si každý hráč zvolí roli- tanka, supporta nebo DPS- ještě před tím, než se dostane do zápasu. To samozřejmě znamená, že Blizzard mění i rozestavení týmu. Zatímco v současné době se hraje taktika 2-2-2, s novým systémem to bude 1 tank, 3 DPS a 2 supporti.

Tato změna je způsobena zejména tím, že se navyšovaly časy pro hráče, kteří chtěli hrát postavy s velkým poškozením. Změna týmu a zvolení role byla kontroverzní už ve vývojářském týmu, který se rozdělil na stranu pro a proti. Proto se Blizzard rozhodl dát možnost vyzkoušet si změnu i hráčům, a získat od nich feedback.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama