Známe jména herců pro druhou řadu Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe jména herců pro druhou řadu Zaklínače

Známe jména herců pro druhou řadu Zaklínače

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2020 08:24
Reklama

První sezóna seriálové adaptace Zaklínače je úspěšně za námi a ať se vám líbila nebo ne, seriál bude pokračovat. A protože svět spisovatele Sapkovského nabízí široký ansámbl zajímavých postav, nezůstane ani Netflix pozadu a ve druhé sérii představí hned několik nováčků.

V jejich rolích se objeví řada známých seriálových herců, kteří mají za sebou třeba Hru o trůny nebo Peaky Blinders. Z první jmenované ságy můžete znát třeba Kristofera Hivju. Ten si v Zaklínačovi zahraje roli Nivellena, jehož můžete znát z povídky Zrnko pravdy. Jeho milou Vereenu ztvární herečka Agnes Born.

Druhá série rozšíří i řady zaklínačů, na obrazovce se tak poprvé objeví Eskel. Toho bude hrát Thue Ersted Rasmussen. Fanoušci knižní ságy si také jistě vzpomenou na Coena, jenž hrál důležitou roli ve výcviku Ciri. Jeho roli zahraje Yasen Atour. Nakonec se dočkáme i Lamberta, kterého ztvární Paul Bunnion. Toho si možná vybavíte ze seriálu Peaky Blinders. Bohužel zatím nemáme žádné informace o potenciálním seriálovém Vesemirovi.

V roli královny elfů z Dol Blathanna Francescy se objeví modelka Mecia Simson, posledním oznámeným jménem je pak Aisha Fabienne Ross, jež si vezme na starost roli čarodějky Lydie. Druhá řada seriálu zatím nemá termín vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama