Tento týden debutuje dokument o THPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento týden debutuje dokument o THPS

Tento týden debutuje dokument o THPS

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2020 07:02
Reklama

Budou to už bezmála tři roky, co jsme vás informovali o plánovaném vzniku dokumentu o sérii Tony Hawk's Pro Skater. Projekt tehdy zamířil na crowdfundingovou platformu Indiegogo, kde se mu podařilo vybrat 17 409 dolarů, tedy necelou čtvrtinu požadované částky 75 000 dolarů. Přesto ale dokument spatří světlo světa.

Pokud vás na přelomu tisíciletí také zasáhla skejtová horečka a odkroutili jste si bezpočet dvouminutovek na notoricky známých tratích, jako byl hangár, škola nebo třeba park v Marseille, měl by pro vás mít snímek s názvem Pretending I'm a Superman minimálně nostalgickou hodnotu.

Kromě ní ale bude tento nezávislý dokument také zevrubně popisovat stav skateboardové kultury v devadesátých letech, kdy dle slov autorů prožívala značnou krizi. Z té jí nakonec vytáhlo nejen založení akce X-Games, ale právě herní titul, jenž si do názvu vetkl jméno slavného borce.

Kromě Tonyho Hawka se ve snímku objeví i celá řada dalších známých pamětníků, jako je Eric Koston, Steve Caballero nebo Rodney Mullen. Na svědomí ho má bývalý producent série z dnes již neexistujícího týmu Neversoft Ralph D’Amato a švédský filmař Ludvig Gur a debutovat bude na festivalu Mammoth již tento týden, konkrétně 29. února. Níže se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama