Podívejte se na uniklé screeny z RE3 Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na uniklé screeny z RE3 Remake

Podívejte se na uniklé screeny z RE3 Remake

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2020 11:10
Reklama

Oznámení remaku Resident Evilu 3 nás potěšilo, zejména proto, že Capcom loni v případě druhého dílu ukázal, jak má takové správné oprašování starých her vypadat. Pokud jste už celí nedočkaví na návrat do zombiemi prolezlého Raccoon City, můžete se podívat na několik nových obrázků.

Ty se objevily na serveru ResetEra a jsou tak pokračováním úniků, které RE3 Remake provázejí od samého počátku. Podívat se na ně můžete pod tímto odkazem. Kromě záběrů z kampaně série obsahuje i slušné množství screenshotů z Resident Evil Resistance, tedy multiplayerového komponentu hry.

Remake bude podle slov autorů podstatně akčnější než původní hra a některé příběhové momenty se odehrají jinak. V hlavní roli se ale opět objeví Jill Valentine, která se bude snažit přežít a uprchnout ze zamořeného města. V tom jí mimo jiné bude bránit i nepřítel z nejděsivějších - biozbraň s kódovým označením Nemesis, která nás bude nahánět podobně sveřepě, jako Mr. X v minulém díle.

Původní Resident Evil 3 vyšel v roce 1999, dostupný byl na PlayStation, Dreamcast, Gamecube a PC. Plnohodnotné nové pokračování série Resident Evil zatím nebylo oficiálně oznámeno, dle zákulisních informací ale byl projekt před časem zcela restartován a je pravděpodobné, že neponese název Resident Evil 8.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama