Zaregistrujte se do beta testu hry Caliber
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaregistrujte se do beta testu hry Caliber

Zaregistrujte se do beta testu hry Caliber

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 2. 2020 08:36 1
Reklama

Na loňském Gamescomu došlo mimo jiné k odhalení hry Caliber od společností 1C Game Studios a Wargaming. Taktickou akci z pohledu 3. osoby jsme si měli s Tadeášem možnost přímo osahat v akci a brzy ta samá možnost může čekat i vás.

Evropští hráči se totiž v dohledné době dočkají spuštění otevřeného betatestu, do něhož se už nyní mohou přihlásit. Hra byla dosud testována hráči ze zemí SNS a Caliber se momentálně pyšní milionem registrovaných uživatelů a 53 miliony odehraných bitev.

Caliber umožňuje čtveřici týmů přijmout umělou inteligencí ovladané spolubojovníky v režimu PvE Spec Ops nebo se postavit proti jiným čtyřem silným týmům v PvP. Hráči mohou vybrat z několika národních speciálních sil (včetně polského GROM, US Navy SEAL a Kommando Spezialkräfte Německa).

Evropští hráči pro Caliber představují další možnost, jak rozšířit svůj dosah a také testovací komunitu. "Jsme velmi vděční publiku za skvělé přijetí naší hry v CIS a těšíme se na růst hráčské základny v Evropě. Hru nyní představíme na Intel Extreme Masters Expo v Polsku a začneme s náborem hráčů, kteří se k nám připojí v testech Caliber, “ říká Alex Morozov, marketingový ředitel chystané hry.

Caliber je online akční hra z pohledu třetí osoby zaměřená na moderní speciální síly vyvinutá společností 1C Game Studios a publikovaná společností Wargaming. Hra se zaměřuje na taktickou interakci mezi čtyřmi odlišnými rolemi v týmu a nabízí hráčům hrát za různé národní speciální jednotky jako KSK, GROM a mnoha dalších. Bojovat můžete v několika režimech PvP a PvE. Pokud chcete betu vyzkoušet, zamiřte na tento odkaz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama