Temtem přilákalo do EA půl milionu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Temtem přilákalo do EA půl milionu hráčů

Temtem přilákalo do EA půl milionu hráčů

David Plecháček

David Plecháček

21. 2. 2020 16:14 5
Reklama

Pokud vám přijde, že Pokémoni od studia Game Freak stagnují, můžete vyzkoušet alternativu v podobě Temtemu. A nebudete zdaleka jediní. Do nové hry, která Pokémony svým pojetím a celým univerzem silně připomíná, vložilo svou důvěru už velké množství hráčů. Půl milionu z nich je na hru v předběžném přístupu skvělý výsledek.

Úspěšných early accessů jsme zažili už několik a rozhodně nejde říct, že by vysoký počet hráčů v této fázi vývoje znamenal instantní úspěch i po vydání (anebo to, že autoři vůbec hru dokončí). Už dlouho nicméně žádná hra nevybočila tak, jako se to povedlo temtemům. Nejde jen o celkový počet prodaných kopií, ale i to, jak rychle se to studiu Crema povedlo – prvního půlmilionu autoři dosáhli přesně měsíc po vydání.

Temtem do předběžného přístupu přišlo přesně 21. ledna a o měsíc později se už vývojáři na Twitteru chlubí těmito čísly. Zároveň ve zprávě samozřejmě říkají, že jde jen o začátek a že mohou vývojáři nabídnout mnohem víc. Času na to budou mít požehnaně, vždyť už od začátku tvrdí, že by v předběžném přístupu rádi vystoupili až ve druhém nebo třetím kvartálu roku 2021.

Základ hry přitom jako by opravdu vypadl z oka Pokémonům. I v tomto světě jde o to pochytat všechny temtemy, přičemž na své pouti stát se tím nejlepším a nejznámějším trenérem musíte samozřejmě porážet ostatní. Velkým rozdílem je ale to, že jde o online hru, přesto ve finální verzi nebude chybět kompletní příběhová linka. A pak samozřejmě turnaje, kompetitivní režim, aukční síň...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama