15 minut ze žraločího RPG Maneater
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 15 minut ze žraločího RPG Maneater

15 minut ze žraločího RPG Maneater

David Plecháček

David Plecháček

21. 2. 2020 14:05 3
Reklama

Ne vždy máme chuť na AAA produkci. Pokud netoužíte po nezávislých projektech s propracovanými mechanismy a spíše se chcete bezmyšlenkovitě pobavit, můžete počkat do května a zahrát si hru, v jejíž hlavní roli je krvežíznivý žralok, který žere všechno, na co přijde.

Na to, o jakou hru se jedná, se dostává Maneateru poměrně dost pozornosti. Možná za to může fakt, že za hrou stojí vývojáři z Tripwire Interactive, autoři Red Orchestry, Killing Floor nebo Rising Stormu, možná také jenom to, že podobně laděných her zkrátka příliš není. Jak se však zdá, Maneater toho může nabídnout víc, ať už jde o RPG elementy, nebo i o „příběh“.

Hráči se svým žralokem porostou, budou si zlepšovat schopnosti a budou moci prozkoumat čím dál větší hlubiny podmořského světa. Právě na to, co je vlastně obsahem hry, se zaměřuje nové video od IGN. To na ploše patnácti minut ukazuje to nejzákladnější, především pak to, jak vypadá v akci lov nebohých lidí a dalších mořských tvorů.

Co se týče prostředí, dostaneme se jak do delt řek tak i do kalných vod, ale samozřejmě budeme plout i u přímořských letovisek s nebohými turisty, tak i v hlubokých vodách oceánu. Hra by měla vyjít 22. května na Epic Games Store, později i na Steamu. Na konzolích zřejmě žraločí „GTA“, jak autoři hru popisují, nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama