Milestone představují nový ročník MotoGP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone představují nový ročník MotoGP

Milestone představují nový ročník MotoGP

David Plecháček

David Plecháček

21. 2. 2020 14:54 1
Reklama

Protože jedna hra od Milestone už vyšla – Monster Energy Supercross 3 – je čas na další z dlouhého seznamu her, které nás letos od těchto italských řemeslníků čekají. Motorky neopustíme, nepřekvapivě i letos vyjde další videohra s licencí MotoGP. Ročník s číslovkou 20 vyjde už 23. dubna.

S novým ročníkem MotoGP 20 dostanou hráči možnost projít si sezónu 2020 Mistrovství světa silničních motocyklů. Právě ta je již tradičně největším tahákem pro fanoušky motorismu a všech kubatur, včetně té královské, ale hra samozřejmě bude obsahovat i další režimy. Milestone hovoří o kariéře, v níž se musíte probojovat s novým jezdcem od Red Bull MotoGP Rookies Cupu až po královskou třídu, ale také o historických strojích, které budou ve hře dostupné.

Co se týče kariéry, kromě klasické „jezdecké“ části bude ve hře i manažerská část, v níž se budete starat o svojí stáj od sponzorů až po výzkumný tým, který se bude starat o to, aby byl váš stroj v co nejlepší kondici. Historické vozy se do hry vrací ve zbrusu novém formátu, v němž vás čekají náhodně generované závody, za jejichž vítězství si lze stroje odemknout a následně v nich závodit.

Milestone hovoří i o prvcích, které souvisí vyloženě se závoděním. I nový ročník by měl být co do živelnosti zase o kus bližší k realitě, k čemuž by měla pomoci updatovaná umělá inteligence A.N.N.A. V novém ročníku by měli být soupeři agresivnější, ale měli by být zároveň férovější. Na výsledek si musíme počkat už jen dva měsíce. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama