Film Borderlands má nového režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Borderlands má nového režiséra

Film Borderlands má nového režiséra

David Plecháček

David Plecháček

21. 2. 2020 09:23 1
Reklama

Když jsme odcházeli z promítání Sonica, redakčně jsme se bavili, na který „herní“ film půjdeme příště. Čeká nás snad v dohledné době Uncharted? Nebo se můžeme těšit na Gearsy? Který film na motivy nějaké herní předlohy vyjde nejdříve? Do hry bychom mohli přidat i další známou sérii, která se o to samé pokusí – a tou je Borderlands.

Ani ten ale nemá na růžích ustláno. Snad všechny snímky, které pravidelně zmiňujeme, jsou v přípravě dlouhé roky, a Borderlands není výjimkou. Vždyť první zmínka pochází z roku 2015 a za těch pět let jsme se posunuli k tomu, že Randy Pitchford, šéf Gearboxu, konečně oznámil jméno režiséra. A to ještě navíc dříve, než zřejmě měl.

Pitchford novinku zveřejnil na svém Twitteru, velice záhy ji ale smazal. Naštěstí se podařilo pořídit screenshot, který poté Kotaku zveřejnilo na svých stránkách. Později se novinka začala šířit i po neherních magazínech, a jakmile s informací přišel Hollywood Reporter, Pitchford příspěvek opět zveřejnil.

To málo, co víme, je fakt, že se režisérského křesla ujímá Eli Roth. Mezi jeho díla patří Death Wish, The House with a Clock in its Walls, Hostel, Knock Knock, Cabin Fever nebo The Green Inferno. Scénáře se ujal Craig Mazin, který naposledy vyhrál cenu Emmy za populární Chernobyl. Produkce se ujme Avi a Ari Aradovi skrze vlastní produkční společnost Arad Prods.

„Nemůžu se dočkat, až se do světa Borderlands ponořím, a nemohl bych k tomu mít lepší scénář, produkční tým a studio,“ říká Roth v oficiální zprávě. „S Lionsgate mám dlouhou a úspěšnou minulost, a cítím, že všechny mé kroky směřovaly k projektu tohoto rozsahu a s těmito ambicemi,“ dodal. Randy Pitchford pro změnu vyjádřil radost na tím, že konečně může s celým týmem převést vlastní videohru na velká filmová plátna. „Eli a Craig budou skvělými správci příběhů a postav značky Borderlands,“ řekl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama