PlayStation ruší účast na PAX East
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation ruší účast na PAX East

PlayStation ruší účast na PAX East

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 2. 2020 12:33
Reklama

Sezónu velkých herních akcí letos nastartuje PAX East, který se odehraje mezi 27. únorem a 1. březnem v americkém Bostonu. Na akci se sjede většina velkých vydavatelů, vývojářů i fanoušků, přičemž se například dočkáme i odhalení gameplay videa z Baldur’s Gate 3.

Svou účast na akci původně potvrdil i PlayStation, na svém stánku měl k zahrání nabídnout spoustu her, které ještě čekají na své vydání, jako Doom Eternal, Marvel’s Iron Man VR a dokonce i hratelné demo The Last of Us Part II. Včera ale společnost oznámila, že svou účast ruší.

„Sony se rozhodlo, že zruší svou účast na PAX East v Bostonu, a to kvůli zvýšeným obavám z COVID-19 (znám jako „nový koronavirus“). Cítíme, že toto je ta nejlepší volba, jelikož se situace mění ze dne na den. Je nám líto, že se akce nezúčastníme, ale zdraví a bezpečí našich zaměstnanců je pro nás to nejdůležitější.“

V reakci na toto oznámení reagovalo vedení PAX East s tím, že na pořádání akce se nic nemění. Pořadatelé se zaměří na zvýšený úklid a sanitaci, to vše v souladu s doporučením pravidel US EPA. Prozatím není známo, jestli se k podobnému kroku rozhodnou i další herní společnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama