Animal Crossing přinese i úpravu terénu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Animal Crossing přinese i úpravu terénu

Animal Crossing přinese i úpravu terénu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 2. 2020 13:47
Reklama

Jak bylo Nintendem již předesláno, dnes jsme se dočkali nového Nintendo Direct, které se plně věnovalo pouze nadcházejícímu titulu Animal Crossing: New Horizons, ve kterém se budeme starat o svůj vlastní ostrov. Ve videu jsme se dozvěděli spoustu novinek, které do hry zavítají.

Při vybírání ostrovu si budeme moct zvolit, jestli chceme žít na severní nebo jižní polokouli. V obou případech nás ale čekají 4 roční období, přičemž v každém z nich se nám budou měnit naše aktivity. Zatímco v létě budeme pěstovat kytky, chytat brouky nebo se vyhýbat nebezpečným včelám a škorpionům, v zimě zase můžeme stavět sněhuláky.

Za aktivity budeme odměněni v rámci Nook Mileage Programu, za získané kredity bude možné dokoupit různé oblečení. Na ostrově budou při vydání dostupné dvě společnosti- a to Resident Services, které nám nabídnou základní obchod, workshop, nebo možnost změnit nás stan na dům, a Airport, které zase dovolí cestovat na různé ostrovy, a to nejen dalších hráčů, ale i neobydlená území, odkud si odvezeme různé kytky či brouky. Velkou novinkou je možnost stavět na ostrově cesty, pískoviště, mosty nebo schody. Jakmile nabydeme dostatku zkušeností, dostaneme povolení měnit i samotný terén ostrova. Budeme tak moct vytvořit útesy, řeky nebo vodopády.

Zároveň byla potvrzena podpora postaviček amiibo či podpora mobilní aplikace, která dorazí během března. Ta poslouží nejen k tvorbě vlastních kosmetických námětů, ale i k chatování ve hře. Na jedné konzoli je možné vytvořit až 8 účtů, přičemž na jednom ostrově může bydlet maximálně oněch 8 postav. V budoucnu se plánuje mnohem více obchodů či příchod Isabelle. Zároveň Nintendo nezapomnělo poukázat na limitovanou edici Nintendo Switch, Joy-Conů i obalu na konzoli s motivy Animal Crossing. Animal Crossing: New Horizons vychází 20. března pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama