Máte-li dotaz, ptejte se v diskuzi u hPodu #731
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Máte-li dotaz, ptejte se v diskuzi u hPodu #731

Máte-li dotaz, ptejte se v diskuzi u hPodu #731

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2020 08:45 18
Reklama

Chtěli jsme se polepšit, ale ani tentokrát nám to interní plány nedovolí, takže vás ku podcastu s pořadovým číslem 731 zveme opět relativně na poslední chvíli. Situace není ideální, jsme si toho vědomi, nicméně doufáme, že pokud máte cokoliv na srdci, svůj dotaz jste již poslali a máme jej nachystaný z minula, nebo jej stačíte napsat ještě v následujících hodinách.

Kromě tradiční předposlední rubriky, která je věnována právě vám, našim čtenářům, divákům a posluchačům, se ale budeme věnovat i tradičním tématům. Jelikož jsme po čase absolvovali jednu příjemnou skupinovou aktivitu, ještě jednou se k ní vrátíme. Filmový Sonic je totiž relativně velkou událostí, která si zaslouží trochu hlubší rozbor. Vedle toho si posvítíme na Blizzard, který už jednou k filmům zabředl s Warcraftem, ale zřejmě by chtěl využít i své další značky. No a také se podíváme, co se děje u Sony – jednak opět probereme cenovku nové konzole, ale klidně si můžeme popovídat o smělých plánech Kazunori Jamaučiho. Obojí spolu alespoň vzdáleně souvisí.

Podcast natočíme v dnešních odpoledních hodinách. U mikrofonu se po čase setká ústřední trojice Hrej.cz, tedy Pavel, David a Tadeáš. Kdybyste opravdu nestačili využít této podcastové novinky, využijte náš mail – adresa podcast@hrej.cz je pro vás připravena přes celý týden a rozhodně se nemusíte bát, že by zde váš příspěvek zapadl. Dříve či později na něj dojde, radši ale nezapomeňte na předmět „Dotaz“. Náš hPod #731 vyjde již tradičně v pátek ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama