Fortnite vítá druhou sezonu Top Secret
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite vítá druhou sezonu Top Secret

Fortnite vítá druhou sezonu Top Secret

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2020 09:15
Reklama

Ve Fortnite se toho od doby, kdy hru vtáhla a zase vystřelila ven černá díra, překvapivě příliš neděje. První sezona tzv. Chapter 2 tak probíhala docela v klidu, výjimečně okořeněná časově omezenými akcemi, kterou byl naposledy režim dobře známý z populárního Counter-Strike. Je na čase, aby Epic představil výraznější novinky, a s tím spojenou druhou sezonu.

Ta začíná právě teď. Po krátké odstávce, kdy byla hra nedostupná, Epic představuje novou sezonu pojmenovanou Top Secret. Z nového traileru toho hráči příliš nevyčtou, svou stylizací totiž připomíná něco jako snímek Úžasňákovi nebo jemu podobné vtipně laděné špionské akce, které s Fortnite ale zdánlivě příliš nesouvisí. Jak si tedy novinku vyložit?

V tomto případě se musíme vrátit k dřívějším únikům. Jak se zdá, nová mapa představená v poslední sezoně je sídlem tajných agentů. Spousta lokací tak odhalí svůj pravý charakter, po mapě budete nalézat skrytá místa, ať už jde o jeskyně pod domem, tajný heliport uprostřed hory nebo jachtu, ke které můžete doplavat a najít na ní zajímavý loot.

Otázkou zůstává, jestli do hry přibyl vrtulník a jestli je jachta řiditelná. Druhý jmenovaný dopravní prostředek by vlastně nebyl nijak překvapivý, uvážíme-li, že lodě ve hře od Chapter 2 jsou, vrtulník by byl ale zajímavější novinkou. Zároveň se v dalším videu můžete dozvědět, co je součástí dalšího battle passu, i ten logicky z Top Secret vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama