CP2077 v den vydání i na GeForce Now
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP2077 v den vydání i na GeForce Now

CP2077 v den vydání i na GeForce Now

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 2. 2020 15:24
Reklama

To, že NVIDIA v rámci své propagace spolupracuje s mnoha herními studii, asi není tajemstvím. Může to být kvůli logu ve hře, podpoře určitých aplikací nebo zkrátka možnosti, že ovladače budou na hru připraveny hned v den vydání. Se studiem CD Projekt RED ale výrobce grafických karet navázal ale o něco větší spojenectví.

Z toho například vyplynula limitovaná edice grafických karet NVIDIA RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, kterou sice nelze zakoupit, můžete jí ale vyhrát ve speciální soutěži na Twitteru. O celé události jsme vás již informovali.

Nyní se dozvídáme i to, že Cyberpunk bude možné hrát v rámci služby GeForce Now už v den vydání. „Cyberpunk 2077  bude dostupné v GeForce Now už v den vydání. Členové GeForce Now si tak budou moct hru zakoupit na Steamu a hrát jí , jakmile to bude možné. Foundeři navíc dostanou možnost prozkoumat ulice Night City se zapnutým RTX, a to i na Macu.“

Služba GeForce Now tak oproti své konkurenci Stadii dostane další obrovský náskok, jelikož vydání na cloudovou službu od Googlu je sice naplánované, prozatím ale není jasné, jestli tomu při vydání, nebo až později. Plánujete hrát Cyberpunk na „virtuálním“ počítači, nebo na vlastním kusu hardwaru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama