R6S čekají velké změny v metě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6S čekají velké změny v metě

R6S čekají velké změny v metě

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 2. 2020 09:00
Reklama

Live-service hry je nutné neustále měnit a ozvláštňovat, jelikož po delší době by mohly hráče přestat bavit. Je to metoda, kterou dlouho praktikuje League of Legends, Fortnite i Rainbow Six Siege. Vývojáři poslední zmíněné hry se rozhodli pořádně zamíchat metu a zažité praktiky s několika novinkami.

Už jsme vás informovali o dvou nových postavách, které s novou sezónou přijdou, novinek je ale mnohem více. Ikonická postava Tachanka se konečně dočká úpravy, která by z něj měla konečně udělat silnější postavu. Jeho hlavní schopnost, tedy kulomet, se přesune na místo hlavní zbraně, a jeho schopností nyní bude granátomet se zápalnými granáty. Ty se navíc mohou odrážet od zdi.

Velkou změnou bude i přidání dalších příslušenství pro všechny operátory. V esportových turnajích je v současné chvíli velký důraz na postavy, které se dokážou dostat přes zesílené zdi nebo zničit elektrická zařízení. Bez těchto operátorů nelze prakticky útočit. Nově by tak všichni operátoři měli dostat na výběr ze dvou gadgetů, a to oslabené trhaviny, která dokáže udělat díru do zesílené zdi, nebo slabší EMP. Ani jedna z novinek by neměla zcela vyřadit důležité postavy, naopak by se měla trochu promíchat meta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama