Po pěti letech konečně vychází Besiege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po pěti letech konečně vychází Besiege

Po pěti letech konečně vychází Besiege

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 2. 2020 13:30
Reklama

Kreativní strategie, která hráče pověřila velmi osobitým řešením dobývacích problémů, po spoustě let opouští předběžný přístup. Titul, který koloval internetem především při svém prvním vydání v roce 2015, je hotov. A z poměrně jednoduchého konceptu se stal komplexní projekt s příběhovou kampaní, multiplayerem, editorem úrovní a ještě originálnějšími možnostmi destrukce.

Premisa Besiege je velmi jednoduchá, hráč dostává k ruce řadu stavebních bloků a mechanik, pomocí kterých je třeba stvořit dokonalý dobývací/zabíjecí nástroj zkázy. A je jedno, zda se nepřátelskou armádu a její zdi rozhodnete smetnout trebuchetem, plamenomety, kotoučovými pilami, nebo obřím beranidlem falického tvaru. Nepřátelé se ale aktivně brání, bitevní “vozidlo” je tedy třeba postupně pilovat k dokonalosti.

Besiege si v současnosti na distribuční síti Steam nese absolutní hodnocení 10 z 10 od hráčů. Vydání plné verze navíc slaví padesátiprocentní slevou. Pokud jste tedy s divokým ničením neměli tu čest, nastala ideální příležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama