Nenechte si ujít filmového Sonica
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nenechte si ujít filmového Sonica

Nenechte si ujít filmového Sonica

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2020 08:00
Reklama

Málokterému filmu se dostalo v poslední době takové pozornosti, jako tomu s ikonickým modrým ježkem Sonicem. Původní přešlap s neuspokojivým vzhledem titulního hrdiny se podařilo poměrně záhy vyřešit a teď už se těšíme, až celý film vyjde. Komedie, v níž bude hrdina rychlostí toho nejrychlejšího blesku prchat před svým neúnavným pronásledovatelem Doktorem Robotnikem, vychází už 20. února.

Schopnost utíkat nejrychleji ze všech na světě (na jakémkoliv světě, v němž se právě vyskytuje) by ježek Sonic bez mrknutí oka vyměnil za opravdového kamaráda. Ze svého lesního útočiště sice chodí navštěvovat dobráckého maloměstského šerifa Toma (James Marsden), ale ten se tak úplně nepočítá, protože si Sonica při jeho rychlosti ještě nestačil všimnout. A Sonic se snaží nezanechávat stopy své přítomnosti, protože ví, že by pak po něm šli. Kdo? Všichni!

Jenže i ten nejopatrnější ježek může udělat malou chybu, kterou bylo v jeho případě dočasné vypnutí elektřiny v polovině Ameriky. Bezradná a znepokojená vláda na odhalení příčin kolosálního výpadku najme toho vůbec nejschopnějšího génia, lehounce šíleného Doktora Robotnika (Jim Carrey). A ten velmi brzy zavětří Sonicovu stopu. A Sonic rázem zjistí, že ani nejrychlejší nohy nemusí k úspěšnému útěku stačit, zvlášť když ztratil magické kroužky, které mu umožňovaly rychle cestovat mezi různými světy. Jediný, kdo zná jejich aktuální polohu, je jeho „kámoš“, šerif Tom, a ten se do záchrany mimozemského ježka před neúnavným a vynalézavým Doktorem Robotnikem zrovna nežene.

Jak celý příběh dopadne, samozřejmě uvidíte až v samotném filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama