GTA4 se na Steam vrátí příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA4 se na Steam vrátí příští měsíc

GTA4 se na Steam vrátí příští měsíc

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2020 10:24 2
Reklama

Věříme tomu, že drtivá většina z vás, našich čtenářů, poslední GTA vlastní, a pokud ne, nejeví o sérii zájem. Úspěch pátého dílu ale předčil dosud všechno, s čím Rockstar přišel, a jelikož od vydání posledního dílu jej mají všichni projitý křížem krážem, obrací svou pozornost ke starším dílům. Pokud jste ale chtěli hrát GTA 4 na počítači, mohli jste narazit – chybí totiž na Steamu. Jeho odstranění ale bylo jen dočasné.

Rockstar oznámil, že se předposlední velké Grand Theft Auto na Steam vrací. Nepotvrdily se tak spekulace, podle kterých chtěl Rockstar prodávat své hry exkluzivně ve svém obchodě skrze Rockstar Launcher, namísto toho nachystal svým hráčům čtvrté GTA v kompletní edici.

Co bude obsahem Grand Theft Auto 4: Complete Edition? A co naopak jejím obsahem nebude? Ta první odpověď je výrazně jednodušší. V kompletní edici bude Rockstar nabízet jak základní hru, tak Episodes from Liberty City. Dosavadní uložené pozice, pokud nějaké máte, budou s novou verzí kompatibilní. Obsahem hry ale nebude Games for Windows Live, kvůli čemuž hra přijde o multiplayerové aspekty hry, ať už jde o leaderboardy nebo jiné prvky. S ohledem na vypršení některých licencí spojených s hudbou navíc nebudou dostupná rádia RamJam FM, Self-Actualization FM a Vice City FM.

Pokud jste již GTA 4 a Episodes from Liberty City vlastnili, dostanete Complete Edition zdarma formou upgradu. Řešení bude mít Rockstar i pro majitele fyzických edic. A teď to nejdůležitější – kdy novinka vyjde? Vyjde ve stejnou chvíli jak na Steamu, tak na Rockstar Launcheru, 19. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama