Do Dead by Daylight stále míří nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Dead by Daylight stále míří nový obsah

Do Dead by Daylight stále míří nový obsah

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2020 12:46
Reklama

Další nenápadnou hrou, která se tu s námi drží už několik let, je Dead by Daylight. Asymetrických multiplayerů jsme měli na trhu několik, ale žádný nemá takovou trvanlivost jako hra od studia Behaviour Interactive. Netrhá možná rekordy, ale stabilně si k ní hledají cestu další hráči, a autoři na ně stále myslí i po letech od vydání. Proto ostatně připravili nový update.

Novinka nese označení Chains of Hate, přičemž jejím hlavním tahákem je další nový zabiják – The Deathslinger. Jeho zbraní je modifikovatelná harpuna. Ta, jak jistě uznáte, je ideální zbraní pro někoho, kdo loví unikající teenagery. Stačí zamířit, trefit se a pak už si svou oběť můžete doslova přitáhnout k sobě prostřednictvím řetězu, který je připevněn k vystřelenému šípu. Pravdou ale je, že hrdinů-zabijáků už je ve hře poměrně dost, celkové číslo se blíží k dvaceti. A tak vám možná udělají radost další věci.

Třeba nová mapa Dead Dawg Saloon. Oblast má ponurou minulost, když se stala místem sváru dvou gangů. Konflikt nakonec skončil doslova krvavou lázní. Nebo vám udělá radost nová postava, Zarina Kassirová. Nadějná režisérka umí nevydat ani hlásku, navíc dokáže manipulovat se zvukem v okolí a odlákat krvelačného vraha. Pokud má navíc sama plné zdraví, dokáže instantně vyléčit další „přeživší“ z umírajícího stavu na zraněný, případně ze zraněného na zcela zdravého.

Patnáctá kapitola Chains of Hate vyjde 10. března, přičemž všechny novinky si můžete koupit za 8 dolarů. Jestli to je hodně nebo málo necháme na vás, ale pokud vás Dead by Daylight prozatím míjelo, můžete mu dát šanci. Minimálně už víme, která hra byla úspěšnější – jestli tato od Behaviour Interactive, nebo Friday the 13th od IllFonicu. Ta vyšla ve stejné době a dnes už zdaleka tolik hráčů netáhne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama