Devolver Digital na E3 chybět nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devolver Digital na E3 chybět nebude

Devolver Digital na E3 chybět nebude

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 2. 2020 13:20
Reklama

Z letošního ročníku populární akce Electronic Entertainment Expo se stala velmi nevyzpytatelná událost. Po opakované absenci společnosti Sony se často spekuluje o přístupu ostatních důležitých hráčů, účast nicméně přislíbili Microsoft nebo Nintendo. A chybět nebude ani velmi svérázná stálice, šílené vydavatelství Devolver Digital.

Vydavatel divokých akcí Hotline Miami a My Friend Pedro se sice v pravém slova smyslu události neúčastní, spíš formou externích akcí využívá zvýšené pozornosti herního světa, jeho mírně sarkastické tiskové konference ale patří k těm nejoblíbenějším. Předtočené show Big Fancy Press Conference obvykle narážejí na aktuální témata a trendy herní společnosti, přičemž dávají prostor více či méně šíleným herním projektům.

Svou přítomnost na letošní E3 oznámil Devolver skrze velmi stručný tweet. Samotná akce proběhne od 9. do 11. června letošního roku, tiskové konference již tradičně potěší hráče v předcházejícím týdnu. Letošní rok má ale být v mnohém odlišný, pořádající agentura ESA potvrdila, že se zaměří na odlišný zážitek a chce nabídnout více prostoru celebritám a důležitým tvářím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama