Brzy začne natáčení filmového Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy začne natáčení filmového Uncharted

Brzy začne natáčení filmového Uncharted

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 2. 2020 09:49
Reklama

Herní filmy jsou teď v kurzu. A zatímco do tuzemských kin vlétá rychlonohý ježek Sonic, v zámoří finišují přípravy na natáčení léta odkládaného projektu Uncharted. Snímek, který vzniká už bezmála deset let, sice stále nemá oficiálně potvrzeného režiséra, hlavní hvězda Tom Holland ale potvrdila, že se na place objeví zhruba za měsíc.

Reálně se tedy hlavní ansámbl zapojí do prací někdy v průběhu března. Tom Holland už dříve oznámil, že scénář snímku patří k nejlepším, na kterých kdy pracoval, že je pro něj obrovská čest ztvárnit mladého Nathana Drakea a zahrát si s Markem Wahlbergem (v podobě mentora Sullyho). I v nejaktuálnějším rozhovoru pro server IGN (zdroj zprávy) zmiňuje, že se těší na příjemně strávené léto plné cestování, hlavní hrdinové filmu se totiž v rámci příběhu podívají do různých končin planety.

Konkrétně můžeme počítat s německým Berlínem, kde natáčení začíná, a dle Hollanda už v evropské metropoli kaskadérské týmy plánují první kousky. Právě kaskadéři se zřejmě při produkci pořádně zapotí, i filmové Uncharted má být velmi akční a bombastickou podívanou. Stejně jako v herní předloze nebude nouze o těsné úniky, dramatické přestřelky a divoký parkour. Tvůrci prý nejvíce čerpali inspiraci s posledního, čtvrtého dílu série.

Dle informací webu Gamespot v současnosti Sony stojí o režisérské služby Rubena Fleischera (Zombieland, Venom). Vzhledem k blížícímu se termínu natáčení lze předpokládat, že dojde k oficiálnímu potvrzení velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama