Zaklínač 3 na Switch už vypadá lépe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 na Switch už vypadá lépe

Zaklínač 3 na Switch už vypadá lépe

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 2. 2020 13:05 3
Reklama

V prvních světových regionech začal vycházet dlouho očekávaný patch pro Nintendo Switch verzi oblíbeného RPG Zaklínač 3. Konkrétně se tak stalo v Koreji, první hráči tím pádem nabízejí srovnání předchozího stavu hry s tím aktuálním. Aktualizace slibovala všestranné zlepšení technického stavu hry a její grafiky.

A změny jsou skutečně patrné. Dle dostupných obrázků a informací se zlepšila kvalita bloomu, vody, vegetace, celá hra je o něco ostřejší, zlepšilo se nasvětlení a o něco uvěřitelnější jsou i barvy. Všechny zmíněné prvky lze dle libosti měnit pomocí nových nabídek grafického nastavení. O změnách se můžete přesvědčit sami pomocí přiložených srovnávacích snímků. Kapesní Zaklínač pochopitelně stále není žádný krasavec, ten fakt, že si jej můžete prakticky bez obsahových kompromisů užít i na handheldu, je však stále působivý.

Aktualizace zároveň přidává příjemnou novinku pro hráče, kteří zároveň vlastní PC verzi hry (ať už na Steamu nebo GoGu). S nejvyšší pravděpodobností totiž přibyla možnost ukládání uložených her na cloud a s tím souvisejícího meziplatformního sdílení postupu. 

Navíc se začínají objevovat zprávy o prvních hráčích, kteří patch stáhli i v Evropě. Oficiální informace však stále nemáme ani od studia Saber Interactive zodpovědného za port, ani od původních tvůrců CD Projekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama