VGC tvrdí, že v březnu vyjde CoD Warzone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VGC tvrdí, že v březnu vyjde CoD Warzone

VGC tvrdí, že v březnu vyjde CoD Warzone

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2020 09:24
Reklama

Jak celá situace s Call of Duty dopadne? Že se něco děje, je jasné každému. Battle royale naznačilo už intro druhé sezony, ikona se dokonce nachází za položkou Classified v hlavním menu. Přesto není zřejmé, „odkud“ si novinku budeme moci zahrát. Bude to z klasického Modern Warfare, nebo bude battle royale stát bokem?

O této možnosti se dosud jen spekulovalo, a ani tentokrát se spekulací nezbavíme. Na rozdíl od Redditu a dalším podobným zdrojům, které tvrdily, že se chystá zbrusu nové Call of Duty s podtitulem Warzone, máme ale tentokrát mnohem věrohodnější zdroj. Je jím stránka Video Games Chronicle, která v podstatě veškeré dosavadní informace potvrzuje.

To by znamenalo, že by Activision opravdu přišel s novým dílem, který by byl free-to-play. Opravdu by se jmenoval Warzone. A opravdu by vyšel dříve, než si kdo myslel. VGC tvrdí, že hra by měla vyjít v řádu týdnů, někdy kolem 10. března. V podstatě by se tak Activision rozhodl zopakovat úspěch loňského Apexu, který též vyšel nečekaně zkraje roku.

Jenže na rozdíl od něj je tu ještě Modern Warfare, na které by se nemělo zapomínat. Oba tituly by měly být v určitém slova smyslu propojené, například hráči, kteří mají Battle Pass druhé sezony, by si jej spolu s veškerým progresem přenesli i do Warzone.

Activision samozřejmě prozatím mlčí, věc je však už dávno v pohybu. Kanceláře Infinity Ward měli údajně navštívit influenceři a další autoři, kteří si Warzone zahráli a své snažení si mohli nahrát. Záběry totiž poslouží jako přirozená reklama, marketingová kampaň, kterou Activision v blízké budoucnosti spustí. Ačkoliv bude intenzivní, krátká a masivní, VGC tvrdí, že hra tento týden i přes určité náznaky nevyjde. Tak jasný blesk z čistého nebe Warzone být nemá. Čekání ale možná bude kratší, než bychom mysleli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama