Sony neplánuje měnit "rozvrh"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony neplánuje měnit "rozvrh"

Sony neplánuje měnit "rozvrh"

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 2. 2020 15:10
Reklama

Do vydání nové generace nám zbývá necelých 10 měsíců, a zatímco u Xbox Series X známe alespoň design, u PS5 není jasné skoro nic. Sony zatím stále mlčí, dle některých názorů i proto, že si to zkrátka může dovolit. Na konferenci pro investory se ale Hiroči Totoki, hlavní finanční ředitel, zmínil, že společnost se bude držet svého časového rozvrhu.

„Když nadejde správný čas, ukážeme nový produkt. Je velmi těžké hovořit o načasování, ale podporu poskytneme v podobném čase, jako tomu bylo v minulosti. Neplánujeme měnit náš časový rozvrh.“ Dle těchto slov se tedy možná máme stále na co těšit.

Pokud si slova Totokiho přebereme jinak, měla by marketingová kampaň okolo PS5 probíhovat podobně či stejně, jako tomu bylo u současné generace. PlayStation 4 byl představen v únoru roku 2013 a vydán v listopadu stejného roku. Mnoho spekulací hovoří právě o únorovém představení nové konzole, i když se pomalu blížíme ke konci měsíce. Stále je ale před námi datum 24. února, kdy je hala Sony v New Yorku zavřena pro soukromé účely, možná právě pro akci, kde se PS5 odhalí. Možná se ale představení v únoru vůbec konat nebude. Kdo ví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama