NVIDIA spustila soutěž o Cyberpunk RTX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NVIDIA spustila soutěž o Cyberpunk RTX

NVIDIA spustila soutěž o Cyberpunk RTX

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 2. 2020 09:16
Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o speciální edici Xboxu, který vznikl ve spolupráci se značkou oblečení Jordan. Skákajícího panáčka můžeme vidět na mnoha kusech oblečení okolo nás, není tak divu, že i o tento kousek bude velký zájem. Xbox ale není jediný, který využije spolupráce s jinou značkou na propagaci svého hardwaru.

NVIDIA na to šla trochu jinak. Jelikož grafické karty jsou něčím, o co se zajímají zejména hráči, musí být ona značka pro hráče důležitá a zajímavá. Po neoficiálním odhalení, kdy se na Twitteru účet hry Cyberpunk 2077 zeptal NVIDIE, jestli nechce udělat limitovanou edici grafických karet, jsme se včera dočkali odhalení limitované RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition.

Bohužel si jí nejspíše nebudeme moct normálně koupit. Vyrobeno bylo pouze symbolických 77 kusů, které NVIDIA s velkou pravděpodobností rozdá přes různé soutěže. První příležitost máme již nyní- stačí na Twitteru sdílet příspěvek s odhalením, označit svého kamaráda s hashtagem #RTXOn, a pak pouze doufat, že si NVIDIA vybere právě vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama