Konzolový WoT slaví šesté narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolový WoT slaví šesté narozeniny

Konzolový WoT slaví šesté narozeniny

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 2. 2020 13:03
Reklama

World of Tanks už dávno není záležitostí jen pro PC hráče - konzolová verze s podtitulem Mercenaries slaví už šesté narozeniny. Při té příležitosti se společnost Wargaming pochlubila s několika zajímavými údaji.

Hru na konzolích vyzkoušelo už 20 milionů hráčů. Za šest let od spuštění bylo zničeno celkem 5,949,955,196 tanků a odehráno dohromady 373,893,454 bitev. Aktuálně je ve hře k dispozici čtyřnásobné množství tanků a map, než tomu bylo při startu.

Na konzolové tankisty v době oslav čeká množství speciálních eventů, aktualizací a mimo jiné i šance získat Xbox One X v designu hry. Také nyní můžete získat exkluzivní tank, stačí odehrát jedinou bitvu a do garáže vám přibude model Ironclad-T29. Tento Tier 3 Medium tank by měl nabídnout variabilní využití díky své rychlosti, dobrému manévrování a silnému útoku.

Na World of Tanks: Mercenaries pracuje studio Wargaming West v Chicagu. Ve videu níže se můžete podívat na plány pro letošní rok. Hra je momentálně dostupná na PlayStation 4, Xboxu One a Xboxu 360. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama