Do PUBG míří Arcade, první v něm bude TD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PUBG míří Arcade, první v něm bude TD

Do PUBG míří Arcade, první v něm bude TD

David Plecháček

David Plecháček

17. 2. 2020 11:16
Reklama

Zdá se, že battle royale už tolik netáhne. To je možná trochu odvážná myšlenka, ale zřejmě se shodneme na tom, že po letech na výsluní se mohli hráči trochu přejíst. Možná právě proto autoři největších hitů přemýšlí, co nabídnout místo hlavní hry, z níž vzejde jen jeden vítěz. Fortnite dočasně vsadil na vcelku povedenou adaptaci Counter-Strike, PUBG pro změnu vsadí na jinou klasiku.

Stále platí, že dominantním režimem je ten výsostný, stále široko daleko nejpopulárnější. Autoři z PUBG Corp. však bokem připravili režim Arcade, tzv. Arcade Mode, do nějž budou cyklicky přibývat nové způsoby, jak PUBG hrát. Ne nepodobně, jako tomu je například v Overwatchi od Blizzardu. Prvním režimem v Arcade se stane klasický týmový deathmatch.

V Team Deathmatch se proti sobě postaví dva týmy po osmi, jejichž cílem bude zabíjet ty na druhé straně. Nic, co bychom neznali už dvacet let, možná i déle. Kolo vyhraje ten tým, který dosáhne na padesát killů. Pokud se tak nestane do deseti minut, vyhrává ten, kdo bude mít více zabití. Tým, který si připíše dvě vítězství, je vítězem i celého zápasu. Režim se bude odehrávat na již existujících a známých, ale samozřejmě velikostí omezených mapách.

Update ve hře navíc upravuje některé drobnosti, které však hráčům dlouhodobě ležely žaludku. Mezi ty největší změny patří rebalanc všech věcí, které můžete vrhat, tedy od klasických a smoke granátů, až po molotovy a další. Největší změnou je jejich váha, která je výrazně větší, takže jich unesete méně. Mění se však i některé jejich účinky, například oheň z molotovu se nově šíří výrazně rychleji. Sluší se zmínit i to, že update opět zlepšuje výkon hry na všech zařízeních a opravuje několik bugů. V současné době je k dispozici na PTS, do klasické hry zamíří zřejmě až pozítří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama