Prince of Persia se vrací jako escape room
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prince of Persia se vrací jako escape room

Prince of Persia se vrací jako escape room

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 2. 2020 09:00 1
Reklama

Pamatujete si ještě herní sérii Prince of Persia? Ano, asi je to blbá otázka, je to ale už spousta let, co Ubisoft naposledy vydal nějakou hru s tímto jménem, a pomalu se zdálo, že na tuto sérii společnost zapomněla. Jak ale ukazuje nové oznámení, Prince of Persia, alespoň v hlavách vedení, stále žije.

Bohužel se ale nejedná o titul, který byste si zahráli v pohodlí domova. Vlastně se nejedná o titul, kde bychom prince vůbec potkali. Prince of Persia: The Dagger of Time je totiž VR escape room hra. Ubisoft už podobné koncepty vydal dva, a to inspirované světem Assassin’s Creed. Escape room titul si můžete zahrát na určitých místech, která jsou na hraní těchto her připravena. Často se jedná o větší místnosti, kde vás přivítají herně oblečení lidé, a uvedou vás do příběhu. Vy si pak nasadíte VR headset a jdete řešit hádanky, které vás přivedou k cíli.

Co se Prince of Persia: The Dagger of Time týče, hráči, kteří mohou být 2-4, budou muset najít Komoru přesýpacích hodin v tajemné Časové pevnosti. Ve hře využijeme práci s časem či lezení po stěnách. Vývoj mělo na starosti studio Ubisoft Dusseldorf, které stvořilo i již zmíněné dva VR escape room tituly o AC. PoP: TDoT dorazí na jaře, a zahrát si jej budeme moct na spoustě míst po celém světě, včetně dvou míst v České republice.

Prince of Persia se vrací jako escape room
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama