Samsung oznámil partnerství s Xboxem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samsung oznámil partnerství s Xboxem

Samsung oznámil partnerství s Xboxem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 2. 2020 11:45 3
Reklama

Nadcházející roky se rozhodně ponesou v masivním vydávání cloudových technologií. Stadia od Googlu sice nezaznamenala velký úspěch, GeForce NOW ale naopak sklízí chválu. Před námi je ale ještě vydání Project xCloud či streamovací technologie od Amazonu. Microsoftu tak ve snaze prorazit mezi velkou konkurencí pomůže i Samsung.

Korejská technologická společnost tuto novinku prozradila na své konferenci, kde jsme se dočkali odhalení nových mobilních telefonů. David Park, strategický ředitel Samsungu, řekl, že společnost spolupracuje s Xboxem na „prémiové cloudové herní streamovací technologii“. I když přímo nepadl název xCloud, Microsoft ve své tiskové zprávě potvrdil, že se jedná právě o tuto technologii.

„Věříme tomu, že hráči po celém světě by měli mít přístup ke skvělým a kvalitním hrám na jakémkoliv zařízení. Spolupráce s partnery jako je Samsung je důležitý krok v naší cestě s Project xCloud a napomůže nám udělat streamování her více přístupné. Více informací odhalíme později.“ Společně s oznámením tohoto partnerství jsme se dočkali i odhalení nové mobilní hry, a to Forza Street.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama