Nový úhel pohledu dělá z RDR2 novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový úhel pohledu dělá z RDR2 novou hru

Nový úhel pohledu dělá z RDR2 novou hru

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2020 11:53
Reklama

Svět Red Dead Redemptionu nabízí spoustu možností. Jednou z nich je předělat hry do takové podoby, po níž začnete toužit po stejnojmenné městské budovatelské strategii. Přesně takový efekt na vás totiž bude mít nové video YT kanálu Red Dead Online Guides, v němž Saint Denis, Blackwater nebo Valentine poznáte z trochu jiné perspektivy.

Autoři videa použili tzv. Tilt shift efekt, který si pohrává s postavením kamery. Ale už na první pohled je vidět, že na podobě hry nezůstal kámen na kameni. Občas opravdu „The World of Red Dead Redemption“ připomíná úplně jiný žánr jeho fanouškům, a možná i ve vás vzbudí zájem po Cities nebo Sim City na divokém západě – protože to je hra, která na trhu žalostně chybí.

Autoři by rádi vytvořili více podobných krátkých videí, přičemž naše přiložené je jen první z nich. Kdy se ale podělí o další, nevíme, tuto informaci si nechávají pro sebe. Zároveň říkají, že tvorba takového videa není zase tak složitá. Základem je mod, který umožňuje nastavit libovolný úhel videa a zoom, a pak stačí trocha práce v editačních programech, změnit framerate a je hotovo...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama