Dvouhlavé kostry terorizují hráče v RDO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvouhlavé kostry terorizují hráče v RDO

Dvouhlavé kostry terorizují hráče v RDO

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2020 19:46 13
Reklama

Někdy je zásah hackerů do online hraní vyloženě k vzteku, jindy jsou výsledky jejich snažení spíše děsivé nebo k podivu. V případě poslední série úkazů v PC verzi Red Dead Online lze použít obě možnosti, nic netušící hráče totiž začali napadat mimořádně agresivní dvouhlaví kostilivci. Pochopitelně se nejedná o žádný děsivý vtípek od autorů ze studia Rockstar Games, za útoky stojí hráči zneužívající chyby hry.

Kostry se tak náhodně objevují v lobby celé řady hráčů a svou agresivitou je nepříjemně obtěžují. Dle informací jsou dokonce nesmrtelní, je tím pádem třeba zbavit se jich ručně. Kostlivci samotní útočí zásadně z blízka a naštěstí fungují jako obyčejní fyzičtí nepřátelé, hráčům tedy nic nebrání v tom zplozence pekla (respektive hacků) svázat lasem a kreativním způsobem odstranit.

Samotný model dvouhlavé kostry nicméně není novým výtvorem podvodníků, ve hře už přítomen byl. Konkrétně na něj hráči mohli narazit v troskách putovního cirkusu s tzv. freakshow - přehlídkou podivných nebo znetvořených osob. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama