V následujícím roce vydá Ubisoft 5 AAA her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V následujícím roce vydá Ubisoft 5 AAA her

V následujícím roce vydá Ubisoft 5 AAA her

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2020 09:24 2
Reklama

Začátek února jako tradičně patří konferencím společností, které hodnotí uplynulý kvartál, někdy celý rok, a zároveň vyhlíží následující měsíce. Stejným způsobem jedná i Ubisoft. Od rána plní titulky světových médií fakt, proč stále ještě nevyšlo Skull & Bones. Není to ale jediná hra, která může mít problémy. Společnost prozradila, že na další fiskální rok chystá 5 AAA her, ale na některé hry musíme čekat dál.

Zpráva byla jasná, Ubisoft v období od 1. dubna letošního roku do 31. března toho následujícího vydá pět velkých her. Zmínil tři z nich: Watch Dogs: Legion, Rainbow Six: Quarantine a barevné Gods & Monsters, které na první pohled připomíná poslední Zeldu. Ale které dvě další hry má Ubisoft v záloze?

Těch titulů, které by mohly vyjít, má Ubisoft oznámených dost, a o několika neoznámených fanoušci dlouhodobě sní. Že to nejspíš Skull & Bones nebude, je z předchozích zpráv jasné. Může se ale jednat o Splinter Cell? A je na spadnutí konečně vydání Beyond Good and Evil 2? Jason Schreier (bohužel?) ví, o jaké hry se jedná, a pokud jste doufali alespoň v jednu z těchto značek, odejdete zklamaní.

V plánu je totiž vydání dalšího dílu série Asssassin's Creed a počítá se i s druhou, neméně slavnou sérií – Far Cry. Co od obou čekat? Nevíme. Samozřejmě se stále spekuluje s novým severským Assassinem, u Far Cry je nicméně situace složitější. Ubisoft nedávno vyjádřil touhu nedělat všechny své hry podobné jako vejce vejci, a jestli si nějaká série zaslouží posun, je to právě Far Cry. Co se ale za relativně krátkou dobu změní, a jestli vůbec něco, ukážou až následující měsíce.

A vyvstává ještě jedna otázka – má Beyond Good and Evil 2 problémy? Hra byla oznámená už na E3 2017, a i když bylo od začátku jasné, že má před sebou Michel Ancel ještě spoustu práce, z nových informací vyplývá, že hra nevyjde ani čtvrtý rok po prvním traileru. Možná to jen dokládá, v jakých je Ubisoft problémech. Poslední půlrok prochází relativně významnými změnami, a je možné, že souvisí s událostmi, do nichž nevidíme. Něco málo může naznačit i pohyb zaměstnanců studia, po necelém roce například Ubisoft opustil Mike Laidlaw, člověk, který se podepsal pod Dragon Age v BioWare. Štěstí nenašel ale ani u francouzského vydavatele, a to se přitom mělo za to, že Gods & Monsters bude „jeho“ hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama