Activision kromě CoD vydá i další remastery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision kromě CoD vydá i další remastery

Activision kromě CoD vydá i další remastery

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2020 08:58
Reklama

Zcela nečekaně, i letos vyjde nové Call of Duty. Activison tak potvrdil při prezentaci svých výsledků za třetí kvartál aktuálního fiskálního roku. A jako u každé společnosti, i zde se hovořilo alespoň částečně o budoucnosti. Coddy Johnson, provozní ředitel Activisionu, ale nehovořil jen o nejsilnější značce společnosti, hovořil v náznacích i o dalších hrách.

Znovu zopakujeme informaci z úvodu: I v roce 2020 vyjde nové Call of Duty. Ačkoliv se jedná o naprosto banální informaci, zajímavé je, že Activision stále neprozradil, kdo na titulu pracuje. Poslední dva díly byly v režii studií Treyarch (Black Ops 4) a Infinity Ward (Modern Warfare), ale jelikož jsme dosud byli zvyklí na trojroční cyklus, bylo by nasnadě předpokládat, že za novinkou nebude stát ani jedno z nich. Tím třetím byl v posledních letech tým ze Sledgehammeru, několik měsíců nazpět se ale hovořilo o třenicích mezi tímto studiem a studiem Raven, které dlouhodobě pomáhá s různými částmi vývoje a chtělo by také vytvořit vlastní hru. Právě proto se spekulovalo, že ji nedostalo ani jedno studio, ale že nad vývojem dohlíží Treyarch. V tomto ohledu ale nedošlo k žádnému potvrzení, na které čekáme.

Když už hovoříme o Call of Duty, musíme opět zopakovat, že díl od Infinity Ward si vedl nadmíru dobře, ba přímo perfektně. Překonat tuto laťku bude ale obtížné a Activision si je toho dobře vědom. Žádné dvouciferné zlepšení se tak konat nebude, a společnost očekává, že další díl si tak dobře nepovede. Proč, to ale v komentáři celé situace nezaznělo.

Kromě Johnsona si vzal slovo i výkonný ředitel Bobby Kotick, který prozradil, že Activision bude nadále vydávat i remastery starších her. Jednoznačně jej k tomu vede úspěch Crashe Bandicoota a Spyra, poslední hrou byl loňský Crash Team Racing. Vývojáři je ale možná upraví více než jen po stránce vizuálu. „Vyčkejte na další oznámení, ale kromě samotných čistých remasterů tyto hry nabízejí spoustu možností, jak je inovovat, a jak do těchto značek přidat spoustu nového obsahu.“

Activision je jen polovinou společnosti, tou druhou je Blizzard. I ten během stejné akce měl svůj panel, kde mimo jiné J. Allen Brack přiznal, že vydání remaku Warcraftu 3 neproběhlo zdaleka podle představ. To už je ale písnička, kterou všichni známe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama