Ve Fortnite si můžete zahrát variaci na CS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Fortnite si můžete zahrát variaci na CS

Ve Fortnite si můžete zahrát variaci na CS

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2020 12:27 6
Reklama

Na první velký event ve Fortnite v roce 2020 jsme si museli počkat celý měsíc. Epic ale své fanoušky nechce dále napínat, a tak novinku oznámil, a rovnou vydal. Jmenuje se Love and War, ale možná jej znáte pod pojmem search and destroy, pokud však ani tak nevíte, odkud vane vítr, představte si populární Counter-Strike a jste doma.

V Love and War se proti sobě postaví týmy po šesti hráčích. Úkolem jednoho bude položit bombu a a nechat ji vybouchnout, bránící tým se tomu bude pochopitelně snažit zabránit. Pokud nepřátele jednoduše vystřílíte, i to je validní způsob, jak v daném kole zvítězit. V nejzazším případě dojde zápas až do jedenáctého kola, vyhraje ale jednoduše ten, který tým získá dříve šest vítězství.

Stejně jako v populárním CS, i tady za jednotlivé akce (zabití, položení bomby, její deaktivaci) dostanete nějakou měnu. V případě Fortnite to bude zlato, to můžete v následujícím kole utratit za zbraně, štíty, případně další stavební materiál. Měna se mezi jednotlivými koly přenáší, ale přijdete o něj, jakmile dojde na změnu stran.

Jako vždy v případě LTM dostanete za jeho hraní speciální odměny. Za Love and War to bude nový nástroj na kutání všeho možného, nový emote, a za splněně výzvy si můžete odemknout další kosmetické balíčky. Novinka je hratelná už teď, přičemž bude dostupná do 17. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama