Podruhé byl oznámen druhý díl Door Kickers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podruhé byl oznámen druhý díl Door Kickers

Podruhé byl oznámen druhý díl Door Kickers

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2020 08:44
Reklama

Věřím tomu, že skoro všichni si každý rok najdeme alespoň jednu malou hru, které propadneme. V roce 2014 to pro někoho možná byli Door Kickers. Elitní zásahové jednotky, které musely s minimem ztrát vyčistit danou oblast. Rumunské studio KillHouse Games tehdy slavilo úspěch a zanedlouho si vysnilo pokračování. To, i přes jeho oznámení, nikdy nevyšlo.

Někdo by možná čekal, že za tímto příběhem bude tečka, ale protože nás jistě znáte, tak víte, že o značce nepíšeme náhodou. Došlo totiž ke „znovuoznámení“ druhého dílu. Vývojáři opravdu plánují vydat pokračování, se kterým nás tentokrát vezmou na blízký východ. Policejní jednotky totiž vystřídá armáda. Podle oznamovacího traileru se ale na jednoduchém konceptu ani v díle Task Force North nic nemění.

I tentokrát se vám do rukou dostane skupinka elitních střelců s rozličnou výbavou a schopnostmi, s jejíž pomocí musíte zlikvidovat vše, co se na mapě hýbe a není to civilista, kterého je potřeba osvobodit. Ta top-down mapě zadáváte všem členům rozkazy, ať už v reálném čase, nebo za pomoci pauzy, kdy můžete své tahy postupně naplánovat. Opět si můžete pomoci slušnou výbavou, navíc mapa by měla být z větší části zničitelná.

Podobné hry jsou samozřejmě dělané primárně pro jednoho hráče, už původní Door Kickers ale podporují co-op a stejně tak se o svůj zážitek můžete s někým podělit v Door Kickers 2: Task Force North. Hra by měla vyjít letos v létě, pokud si ale chcete zkrátit čekání hraním předchůdce, ten nic ze svých kvalit ani po letech neztratil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama