Nechte si vyrobit meč ze Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nechte si vyrobit meč ze Zaklínače

Nechte si vyrobit meč ze Zaklínače

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 2. 2020 11:34 1
Reklama

Také občas přemýšlíte, jaké by to bylo vlastnit svůj meč? A ještě k tomu stříbrný, díky kterému byste se mohli bránit proti nejbližšímu baziliškovi? Pokud vás takové myšlenky napadnou třeba u Zaklínače 3, máme pro vás dobrou zprávu. Na světě se nachází jeden jediný člověk, který má povolení od CD Projektu tyto meče vyrábět.

Jeho jméno je Artur Wysocki, na Facebooku známý spíše jako Kaer Morgen Forge. I přes to, že Wysocki normálně pracuje, dostal od CD Projektu posvěcení, a ve svém volném čase tak tvoří meče ze Zaklínače na zakázku. K dispozici má několik typů, jejich cena se pohybuje od 400 do 900 euro, přičemž na svůj meč si můžete nechat dát i různé runy, vyrobit si na něj pouzdro nebo si ho za poplatek nechat postříbřit.

Jak ale sám Wysocki zmiňuje, v průběhu minulých týdnů, tedy po vlně úspěchu seriálového Zaklínače, má ve své schránce přes 300 emailů. Pokud si tedy budete chtít nechat vyrobit svůj vlastní meč, nejspíše si na něj chvíli počkáte. Kdo by ale nechtěl mít vlastní Geraltův meč?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama