Další tituly v Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další tituly v Xbox Game Pass

Další tituly v Xbox Game Pass

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 2. 2020 10:27 15
Reklama

Únor již začal je tedy na čase, abychom vám představili další hry, které se dostanou do Xbox Game Pass, tentokrát jak pro PC, tak pro konzole. Tentokrát jde o celkem pěkné tituly, i když Wolfestein: Youngblood schytal nejen od nás, ale i od hráčů ve světě salvu kritiky.

Ale rovnou s ním tedy začneme. Jak pro PC, tak pro Xbox se do Xbox Game Pass dostává Wolfenstein: Youngblood. Ten se odehrává po Wolfenstein 2, kdy BJ po jedné z misí zmizel, a na řadu tak nastupují jeho dvě dcery, Jess a Soph Blazkowicz. Sami nebo s kamarádem se pak můžeme vrhnout do spousty misí, nepřátel a tak dále. Je to zdarma, tak proč to nevyzkoušet, že?

Dále se na obě platformy dostává Final Fantasy XV, další z mnoha dílů legendární série. Třetím titulem na PC je Death’s Gambit, pixel-artová akční RPG. Na konzole zase dorazí Death Squared, oddechová co-op puzzle hra. Pro začátek února je to vše, jak ale tvrdí sám Xbox " Po tom, co přidáme tyhle hry, přidáme ještě více her." Hry Wolfenstein, FFXV a Death's Gambit by měly být dostupné již dnes, Death Squared pak 13. února.

Další tituly v Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama