Fallout 76 v dubnu konečně na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 v dubnu konečně na Steamu

Fallout 76 v dubnu konečně na Steamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 2. 2020 08:43 5
Reklama

Fallout 76 byl jednou z mála her (mimo EA), které udělaly ve své době neobvyklý krok a vzdaly se možnosti publikování na tehdy dominantní distribuční síti Steam. Naopak se stal jedním ze stavebních kamenů vlastního distribuční sítě a launcheru autorského studia Bethesda. I post-apokalyptická online akce se ale nakonec svého místa u Valve dočká.

Konkrétně se tak stane 7. dubna společně s vydáním očekávané aktualizace Wastelanders. Podobně jako na své domovské platformě nabídne hra dvě edice a možnost zakoupit prémiovou měnu, prémiové předplatné nebo několik různých doplňujících balíčků obsahu. Mezi jednotlivými verzemi hráči nemohou přenášet předplatné Fallout 1st ani Atomy, předměty získané skrze poplatky ale zůstávají fixované na hráčský účet a jsou tudíž sdílené na Steamu i Bethesda launcheru.

Fallout 76 vyvolával a stále vyvolává poprask mezi hráči i fanoušky, notoricky známý byl pro mnoho afér a kauz točících se kolem nepopulárních designových rozhodnutí nebo špatného technického stavu. V poslední době zase dělali potíže hackeři a hráči, kteří těžili z technických chyb. I přes to si ale hra našla řadu zastánců a i David Rozsíval viděl v dobové recenzi celou situaci spíše smířlivě. .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama