Infinite asi nenabídne přitahovací hák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infinite asi nenabídne přitahovací hák

Infinite asi nenabídne přitahovací hák

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 2. 2020 17:09
Reklama

V případě očekávaných pokračování obřích sérií se zpravidla hráči chytají každého možného stébla informací. I proto se řada fanoušků dlouho věnovala rekrutovacímu videu 343 Industries, ze kterého se snažila zoufale vytěžit jakékoliv detaily o připravovaném pokračování série Halo s podtitulem Infinite. Koresponduje s tím navíc neoficiální leaknutý obrázek se symbolem napovídajícím přítomnosti přitahovacího háku, který ukazuje stejné rozhraní jako zmíněné video.

Realita ale možná bude trochu méně veselá. Ačkoliv by společné znaky mediálních výstupů mohly potvrzovat, že je původní snímek skutečně věrohodný, šéf vývoje značky Frank O’Conner na twitteru chladí nadšení fanoušků věcným konstatováním. Obsah náborového videa je prý čistě ilustrační, neobsahuje žádné neoznámené detaily o hře samotné a především prochází důkladným kontrolním a schvalovacím procesem. Také poukazuje na to, že v průběhu vývoje prototypem hry prochází celá řada experimentálních funkcí a novinek, které jsou sice testovány, ale často velmi rychle zamítnuty a uloženy k ledu.

Vše viděné označuje za demonstrativní prototypy nebo testy toho, jak je engine schopen renderovat virtuální prostředí. S nejvyšší pravděpodobností je tedy leak přitahovacího lana (pokud je vůbec pravdivý) pouhým pozůstatkem starších hratelnostních pokusů. A to i přes to, že je představa obrněného Master Chiefa houpajícího se na laně přinejmenším úsměvná.

Halo Infinite by mělo vyjít na konci letošního roku jako launch titul nové generace konzole Xbox, společně s tou současnou a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama