Bungie pracují na zcela nové značce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie pracují na zcela nové značce

Bungie pracují na zcela nové značce

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 2. 2020 10:49 2
Reklama

Společnost Bungie na trhu operuje už bezmála třicet let a za tu dobu stačila vyprodukovat celou řadu známých (i slavných) her. Pamětníci si možná vzpomenou na Abuse, Myth nebo Oni, prakticky všichni ale znají sérii Halo, která v roce 2001 změnila pravidla konzolových stříleček, a také Destiny, tedy značku, jíž se Bungie věnují v současnosti. Zdá se ale, že firma hodlá svůj zájem přesunout i jinam.

Napovídá tomu inzerát s nabídkou práce pro výtvarného ředitele, který bude dohlížet na směřování vývoje zcela nové značky. Navíc by dle popisu mělo jít o něco úplně jiného, než byly dosavadní projekty. Titul se sice opět bude zřejmě zaměřovat na tvorbu komunity a multiplayer, tentokrát ale údajně půjde o něco mnohem méně vážného, naopak bychom se měli dočkat vtipných a veselých postav a humoru. Pokud máte o práci zájem, je třeba mít aspoň pět let zkušeností z vývoje her, alespoň část z nich na zmíněné pozici.

Připomeňme, že Bungie se před rokem rozloučili s vydavatelstvím Activision, přesto však značka Destiny zůstala jejich majetkem. V tuto chvíli není jasné, zda se v budoucnu dočkáme regulérního třetího dílu, nebo zda bude firma nadále podporovat Destiny 2 skrz placená rozšíření. Předloni také Bungie navázali parnerství s čínským gigantem NetEase, který jim poskytl 100 milionů dolarů na vývoj titulu, jenž nebude spadat pod značku Destiny.

S ohledem na to, že projekt je zjevně ve velmi rané fázi vývoje, nepředpokládáme, že bychom o něm v nejbližších měsících či dokonce letech slyšeli něco konkrétního. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama