Patch odstraňuje z DS otravný prvek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch odstraňuje z DS otravný prvek

Patch odstraňuje z DS otravný prvek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 2. 2020 14:06 41
Reklama

Pokud jste již strávili několik (desítek) hodin hraním loňského hitu Death Stranding, jistě jste si nejednou zanadávali na jistou mimořádně otravnou a rušivou animaci. Konkrétně mluvíme o speciálním skenovacím zařízení Odradek, které při každé detekci přítomností nepřátel v okolí začalo zběsile rotovat a pípat, zatímco se na něj kamera zaměřila a vzala hráči z rukou ovládání postavvy. Tomu je ale konec.

Tedy, ne že by vás snad Odradek nadále nechránil, nově vycházející aktualizace hry vám ale konečně dá do ruky možnost tuto slow-motion animaci vypnout. Především v pozdějších fázích hry bylo přebíhání území stvoření takzvaných BT velmi časté, a nepřeskočitelná animace hráče pravidelně vytrhávala ze soustředění.

Úplně stoprocentně se ji noví hráči nevyhnout, při prvním setkání Sama se záhadnými bytostmi se stále objeví. Následně se ale stane plynulou součástí hraní. A pokud vám nevadí, hra stále umožňuje ponechat vše v původním stavu.

Hráči na sociálních sítích tuto novinku kvitují, ve spojitosti s Death Stranding ale často zmiňují přání implementace přehrávače hudby, který by na přání zpříjemňoval putování světem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama