Z GoW by byl podle Barloga skvělý seriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z GoW by byl podle Barloga skvělý seriál

Z GoW by byl podle Barloga skvělý seriál

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 1. 2020 07:56 7
Reklama

Seriálová adaptace Zaklínače na Netflixu zabodovala, téměř okamžitě zaútočila na nejvyšší příčky žebříčku nejpopulárnějších seriálů na této platformě. Není divu, že Netflix investuje další peníze do druhé série. K tomu navíc vytvoří animovaný film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Cory Barlog se nyní nechal slyšet, že stejný potenciál má i God of War.

Kreativní ředitel SIE Santa Monica sdílel tuto myšlenku na Twitteru. Vzápětí pro jistotu dodal, že se momentálně na adaptaci populární značky nepracuje, jde zatím pouze o jeho vlastní přání. „Mimochodem, tohle není žádný náznak nebo něco podobného. Já jenom věřím, že by na základě her vznikla skvělá televizní show, protože jste s postavami strávili velké množství času ve fantastických světech,” prohlásil Barlog. Zároveň se svěřil, jak různá média vnímá. Dle jeho názoru hry, podobně jako seriály, nabízí dlouhodobý vztah s postavami, zatímco filmy jsou spíše něco jako rande. Obě možnosti ale podle něj mohou být skvělé.

God of War z roku 2018 patří mezi nejlépe prodávané hry na PlayStation 4, v květnu loňského roku překonal titul hranici deseti milionů prodaných kusů. Hra byla oceněna také v recenzích, na The Game Awards si pak tvůrci přišli pro ocenění za hru roku.

Cory Barlog si také určitě všiml, jak seriálová adaptace Zaklínače ovlivnila zájem o hru. Počet hráčů třetího dílu v době uvedení seriálu pokořil staré rekordy, dá se předpokládat, že si ke hře našli cestu také lidé, kteří se k ní ještě nedostali. O něco takového by jistě stál také God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama