Výkonnější verze Switche letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výkonnější verze Switche letos nevyjde

Výkonnější verze Switche letos nevyjde

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 1. 2020 09:56 11
Reklama

Včera jsme přinesli zprávu o finančních výsledcích Nintenda, z nichž mimo jiné vyplývá, že se japonské společnosti podařilo prodat přes 52 milionů kusů konzole Nintendo Switch. Tím se z ní stává třetí nejúspěšnější konzole, zaostává pouze za NES a Nintendo Wii. Dnes jsme se dozvěděli, jak je to s plány ohledně vylepšené verze.

Hráči, kteří vyhlížejí silnější model, budou zklamaní. Prezident Nintenda Šuntaro Furukawa se na tiskovce vyjádřil, že v roce 2020 nedojde k uvedení nového Switche. Tím sice nevyvrátil, že Nintendo na výkonnější verzi pracuje, v nejbližší době si však budeme muset vystačit s tou původní.

Poslední spekulace o takzvané „PRO” verzi se objevily zhruba před týdnem. Naznačovaly, že Nintendo spolupracuje na novém procesoru se společností Nvidia, založen má být na architektuře Volta. Zároveň byla vyloučena možnost, že by konzole nově podporovala 4K rozlišení. Začátkem měsíce se zase objevily náznaky, že by nová verze měla obdržet lepší baterii.

Základnímu modelu konzole od září loňského roku dělá společnost Switch Lite. Mladší bratr sice neumí odpojit Joy-Cony, je však kompaktnější a zvládne všechny dostupné hry. Kdo ví, třeba se rodina rozroste už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama