Představuje se nováček Apexu, Revenant
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představuje se nováček Apexu, Revenant

Představuje se nováček Apexu, Revenant

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2020 11:32 2
Reklama

Forge je minulostí, alespoň prozatím. Apexu začíná za několik dní nová sezona, s níž po zvratu dorazí nájemný zabiják Revenant, ale také několik novinek. Je nejvyšší čas se na všechno zaměřit, i na největší lákadlo v podobě nové postavy, která zatím kromě inkriminovaného momentu nedostala moc prostoru.

Situace se mění s novým trailerem, jehož ústředním motivem je právě práce Revenanta. Trailer Assimilation se zaměřuje především na „jeho práci“. Revenant je totiž pohlcen nenávistí a posedlý odplatou, a tak se před ním nikdo neschová. K tomu mu vypomáhají nadpřirozené schopnosti, díky nimž může svou kořist stopovat a eliminovat, a sám smrti unikat.

Kromě nováčka ake Apex dozná 4. února určitým změn a novinek. Především půjde o nový battle pass, který obsahuje stovku exkluzivních předmětů, počínaje obleky, Apex Packy, načítacími obrazovkami a konče zvukovými soubory a dalšími věcmi. Respawn zároveň připomíná novou odstřelovací pušku Sentinel.

Vrátíme se na mapu World's Edge, na níž ale také proběhnout určité změny. K celé planetě totiž dorazí tzv. Planet Harvester, stroj, který z ní bude těžit vzácné materiály. Potenciálně by tak nemusel zůstat kámen na kameni, spíše bychom ale čekali střídmější změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama