EA vydá v následujícím roce 14 titulů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA vydá v následujícím roce 14 titulů

EA vydá v následujícím roce 14 titulů

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2020 09:58 4
Reklama

Z předešlé zprávy už víme, kdy vyjde další Battlefield. Pokud jste k němu v letošní sezoně upírali zrak a mysleli jste, že EA nic jiného nevydá, opak je pravdou. V součtu her EA Games a EA Sports vyjde jen v nadcházejícím fiskálním roce (tedy v období od 1. dubna 2020 do 31. března 2021) celých 14 her.

Pojďme si tuto číslovku řádně rozklíčovat. Začněme tím nejzřejmějším, divizí EA Sports, která své tituly plodí každoročně. FIFA, NHL, Madden, NBA, to byla každoroční čtveřice her. Tedy až do loňského roku. V něm NBA Live nevyšlo, což se během poslední dekády stalo už počtvrté. Série by se ale měla vrátit s novou generací. Dost možná se tak ale stane až za rok, v rámci dvouletého cyklu je na pořadu dne totiž další UFC. To ale obvykle vychází na jaře, zatím však o titulu nemáme žádné zprávy.

Další dvě hry ze 14 jsou mobilní tituly. O nich pro tuto chvíli nic nevíme. Nevíme ani nic o dalších čtyřech hrách, které EA pouze vydává. Pravděpodobně se jedná o hry z divize EA Originals, nicméně do této kategorie možná můžeme zahrnout třeba i remastery starších her. EA v posledním prohlášení týkající se výsledků hospodaření tvrdí, že se hodlá věnovat i starším hrám. Víme jen o remasteru Command & Conquer, ale vedení tvrdí, že se bude soustředit i na další fanoušky oblíbené hry.

Podle všeho ale v nadcházejícím období trvajícím do konce příštího března vyjdou ještě čtyři velké hry, na které čekáme. Víme už, že se nebude jednat o Battlefield. Můžeme soudit, že se EA opět pokusí vytěžit ze značky Star Wars, na níž drží práva. Podle všeho chce vedení ještě zintenzivnit přípravu dalších titulů. Ale co dál? Dragon Age se vyloženě nabízí, jestli ale opravdu vyjde další hra od BioWare, zůstává nejasné. Čtvrtou hrou může být nový Medal of Honor, na VR hře Above and Beyond se stále v těchto dnech ve studiu Respawn pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama