Další Battlefield vyjde až v roce 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Battlefield vyjde až v roce 2021

Další Battlefield vyjde až v roce 2021

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2020 09:20 7
Reklama

Vyznat se v plánech společnosti Electronic Arts není v dnešních dnech úplně snadné. Mohou za to především Hvězdné války, na jejichž vývoj a vydávání má tato severoamerická společnost práva. V posledních letech se v podzimní sezoně pravidelně střídal Battlefront a Battlefield, jenže ten první jmenovaný loni nevyšel, a nenahradil ho logicky ani ten druhý. Battlefront symbolicky nahradil singleplayerový Star Wars Jedi: Fallen Order. Znamená to, že Battlefield vyjde opět letos? Ne.

Právě v tomto bodě dosud nebylo úplně jasno. Z logiky věci bylo nasnadě, aby DICE opět na základě dvouletého cyklu připravili další díl slavné válečné série, ať už by se vrátili do první nebo druhé světové války, nebo do modernějších epoch dějin lidstva. Podle posledního výsledku hospodaření, který jako obvykle vedení společnosti prezentuje před svými akcionáři – a na němž se také pravidelně hovoří o následujících plánech – to ale vypadá, že DICE Battlefield nevydají a na místo toho se budou soustředit na podporu Battlefieldu 5 a dalších svých her.

Blake Jorgensen, finanční ředitel Electronic Arts, hovořil před akcionáři o rekordním příjmu, který pramenil i z live service služeb. „Náš byznys model už se nespoléhá jen na jednotlivé tituly, ale umožňuje nám generovat finanční výsledky tím, že celoročně nabízíme konstantní přísun kvalitní zábavy,“ řekl. „Očekáváme, že live services budou stejně výnosné i ve fiskálním roce 2021, a ještě budou akcelerovat ve fiskálním roce 2022, kdy vyjde nový Battlefield.“

Samozřejmě tak z výše uvedeného vyplývá, že ať vyjde nový Battlefield kdykoliv ve fiskálním roce 2022 (tedy v období od 1. dubna 2021 až do 31. března 2022), stane se tak na nové generaci konzolí. Nabízí se otázka, co vyjde letos? Battlefront? Jiné Hvězdné války? Nebo nás EA něčím ještě překvapí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama